Πάρτυ των «Ενθεμάτων» αυτή την Παρασκευή

Standard

Υποχρεωτική η προσέλευση  για τους αναγνώστες βάσει σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Οικονομικών

TA ENΘΕΜΑΤΑ σας καλούν στο πρώτο πάρτυ της χρονιάς, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Στη βεράντα του εντευκτηρίου μας (Βαλτετσίου 50-52, 6ος όροφος), από τις 9 το βράδυ και μετά.

***

Έρνστ Λούντβιχ Κίρχνερ, «Τανγκό», π. 1919-1921

Επισημαίνεται ότι, με  εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, και κατόπιν σχετικής οδηγίας της Τρόικας, η προσέλευση είναι υποχρεωτική για τους αναγνώστες. Οι απόντες θα καταβάλλουν ειδικό τέλος πνεύματος και πυρείων (άνευ θείου και φωσφόρου), σε περιοδιεύοντα/ουσα φοροεισπράκτορα/ισσα, που θα τους επισκέπτεται  καθ’ εκάστην κατ’ οίκον. Την είσπραξη έχει αναλάβει, με το σύστημα του leasing, η εταιρεία ενοικιάσεως του μουκατά «Χατζιτζέ Σουλτάνα Ltd», σε  συνεργασία με τη δημογεροντία του βιλαετιού Εξαρχείων και Νεαπόλεως και το σωματείο αυτοκινητιστών ταξί «Ο Άλιμος» (: είσπραξη μέσω taxisnet).

 Για την πληρωμή των ποτών στο μπαρ θα γίνονται ευχαρίστως δεκτές και δραχμές (παλαιάς κοπής), μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής και της Γαλλικής Εταιρείας του Λαυρίου, ενώ σε περιπτώσεις εγνωσμένης αξίας πανεπιστημιακών, που καταθέτουν άρθρα προς δημοσίευση, μπορεί να εφαρμοστεί και το σύστημα του αντιπραγματισμού (σε συνδυασμό με το πρόγραμμα της «αριστείας»).ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ

βαλτετσίου 50-52, 6ος όροφος,

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

από τις 9 το βράδυ και μετά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s