ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Οι εκλογές της 17.6 και ο ρόλος της Αριστεράς

Standard

έκτακτη ανακοίνωση: λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας -Γερμανίας, η εκδήλωση θα αρχίσει 20.15 αυστηρά. Στις 21.45 θα ολοκληρωθεί και θα ακολουθήσει προβολή (στον γιγαντότοιχο του μπαλκονιού) του αγώνα

Oι εκλογές και  ο ρόλος της Αριστεράς (μέρος  β΄)

την Παρασκευή 22 Ιουνίου, ώρα 20.00

στο εντευκτήριο των Ενθεμάτων, Βαλτετσίου 50-52 (6ος όροφος)

Ομιλητές: Ν. Γιαννόπουλος, Π. Κλαυδιανός, Δ. Χριστόπουλος

Οργάνωση: Ενθέματα και RedNotebook

Από το σάιτ http://www.inprecor.gr

 Τι σημαίνει το εκλογικό αποτέλεσμα της  Κυριακής, για την Ελλάδα και την Ευρώπη; Πώς το αποτιμάμε, σε σχέση με το προηγούμενο της 6ης Μαΐου; Aποτελεί επιτυχία ή αποτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να κερδίσει; Τι σημαίνει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής; Τι σημαίνει η νίκη της ΝΔ; Πόσο θα αντέξει η νέα κυβέρνηση; Τι πρέπει να κάνει η Αριστερά από εδώ και πέρα, ποια είναι τα καθήκοντα και οι προοπτικές της στη νέα πραγματικότητα; Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα θα συζητήσουμε την Παρασκευή το βράδυ, στο εντευκτήριο των «Ενθεμάτων».

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, ώρα 20.00, λοιπόν, στο μπαλκόνι του εντευκτηρίου των «Ενθεμάτων» (Βαλτετσίου 50-52, 6ος όροφος) ο Νίκος Γιαννόπουλος (μέλος του Δικτύου για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα), ο Παύλος Κλαυδιανός (εφημερίδα Η Εποχή) και ο Δημήτρης Χριστόπουλος (Πάντειο Πανεπιστήμιο, μέλος του συντονιστικού της Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας) θα μιλήσουν με θέμα «Oι εκλογές της 17ης Ιουνίου  και  ο ρόλος της Αριστεράς στο νέο τοπίο».

Σημ. Θυμίζουμε ότι  λίγες μέρες μετά τις  προηγούμενες εκλογές  της 6ης Μαΐου, τα «Ενθέματα» και το RedNotebook είχαν οργανώσει ανοιχτή συζήτηση με  το ίδιο θέμα και τους ίδιους ομιλητές. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ: =http://rnbnet.gr/details.php?id=5645).

Συνδιοργανωτές:

Φιλοπρόοδος Όμιλος «Σύριζα από την κυβέρνηση»

Περιπατητικός Σύλλογος «Οι συνοδοιπόροι» (και άλλες συρριζαϊκές δυνάμεις)

Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Οι συγκυβερνήτες»

Εξοχικόν Κέντρον «Ο Συριζαίος» (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s