Τα Ενθέματα στον κήπο των Αρχαιολόγων

Standard

Πάρτυ των «Ενθεμάτων», Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, 22.6.2012. Φωτογραφία του Άγγελου Καλοδούκα.

Ήταν ωραία στο πάρτυ των «Ενθεμάτων», την προηγούμενη Παρασκευή, στον κήπο του Συλλόγου των Αρχαιολόγων. Το ξέρετε ήδη, πολλοί και πολλές ήσασταν εκεί, κι όσοι λείπατε  ίσως θα το μάθατε.

Ένα ευχαριστώ, όσο μεγάλο κι αν είναι, προς όλους και όλες, είναι λίγο για να εκφράσει τη χαρά ή, μάλλον, τον ενθουσιασμό μας. Κι άλλωστε, δεν ευχαριστείς τους φίλους σου όταν περνάτε όμορφα μαζί, όταν τους καλείς σπίτι σου, ούτε για τη διάθεση και τη στήριξή τους. Ας το πούμε λοιπόν αλλιώς. Τα πάρτυ μας μπορεί να εκκινούν από έναν  οικονομικό σκοπό (όλες οι εισπράξεις από το πάρτυ της Παρασκευής θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα του εντευκτηρίου μας, καθώς και για επόμενα βιβλία, που ενδεχομένως εκδώσουμε), θέλουμε όμως να μην είναι ένας «έρανος», για ευγενείς σκοπούς, αλλά  κάτι πολύ παραπάνω:  μια μάζωξη συνεργατών και φίλων, μια ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους που τους ξέρουμε συχνά μόνο από τηλεφώνου ή μέσω e-mail, να ξαναβρούμε παλιούς φίλους και συντρόφους, με δυο λόγια να συναντηθούμε με ανθρώπους που συμμεριζόμαστε πολλά: όχι τις ίδιες ακριβώς απόψεις, αλλά την έγνοια για τα κοινά, τα ωραία και συλλογικά εγχειρήματα. Κάπως έτσι θα θέλαμε να είναι όλες οι προσπάθειές μας!

ΥΓ. Οι φωτογραφίες του Άγγελου Καλοδούκα (μερικές τις δημοσιεύουμε στο σημερινό φύλλο, και όλες μπορείτε να τις δείτε στo www.aformi.gr) αποτυπώνουν, με τον ευαίσθητο φακό του, στιγμές, πρόσωπα, κινήσεις από το πάρτυ. Αξίζει να τις δείτε.

ΥΓ2. Χωρίς τον Θανάση, τον Παναγιώτη  και τον Πολυμέρη στα ντεκ, την Αγγελική, την Αλίκη, τη Βαγγία, τη Βασιλική, την  Ιωάννα,  τον Γιώργο, την Κατερίνα, τη Λίνα, τη Μαρία, τον Νικόλα, τη Ρόζα, τον Στάθη και τον Χρήστο στο μπαρ, όλο τον κόσμο του RedNotebook που βοήθησε πολλαπλώς, τον Παναγιώτη που έφτιαξε αφίσες και προσκλήσεις και τον άλλο Παναγιώτη που τις τύπωσε, τον Νεκτάριο στα ηχητικά, τη Δέσποινα, προέδρισσα των Αρχαιολόγων, το πάρτυ, απλώς, δεν θα μπορούσε να γίνει. Και εις άλλα!

ENΘΕΜΑΤΑ


Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τα Ενθέματα στον κήπο των Αρχαιολόγων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s