Από το ημερολόγιο τoυ Εξοχωτάτου Ανδρέα

Standard

Η Α.Μ. Ανδρέας Λοβέρδος δεν παρέστη –άγνωστο για ποιον λόγο– στη δοξολογία της 28η Οκτωβρίου, στον Άγιο Διονύσιο, και έτσι η κυβέρνηση έμεινε χωρίς εκπροσώπηση. Κατόπιν τούτου, ο Υπουργός διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, την οποία  ανέθεσε στη γενική διευθύντρια του Υπουργείου για να βρεθεί ο υπαίτιος  (είναι αλήθεια, δεν είναι «τρολιά»). Την αλήθεια  μας την αποκαλύπτει το απόκρυφο ημερολόγιο του κ. Υπουργού, όπως το μετέφερε στο facebook ο Provato Oxi Arni:

«[28.10.2014]. Αγόρασα ένα ξυπνητήρι τον προηγούμενο μήνα. Κινέζικο, μην ξοδέψω και πολλά. Για ένα μήνα δούλευε τζιτζί. 8 το πρωί το έβαζα να χτυπήσει, 8 το πρωί χτυπούσε. Ως σήμερα, που η βλακεία χτύπησε στις 10. Όταν είδα την ώρα τρελάθηκα! Τι να λέω τώρα; Η δοξολογία στον Αϊ Διονύση είχε τελειώσει. Εγώ, ένας Υπουργός Παιδείας, με δικό του κόμμα ως πρόσφατα, που συντάραξε τα νερά της πολιτικής ζωής της χώρας, δεν είχα πάει εκκλησία…

Αυτό ήταν. Πήρα ανάποδες στροφές. Κατευθείαν τηλεφώνησα στον πρωθυπουργό της Κίνας, στον πρόεδρό της, στον Χο τσι Μινχ, στον Μάο και σε άλλους αξιωματούχους τους. Έπρεπε να τους ενημερώσω: Είχα διατάξει ΕΔΕ! Τι θα πει αυτό; Τα επόμενα εξακόσια χρόνια θα ψάξουμε έναν-έναν όλους τους Κινέζους. Αυτός που έφτιαξε το ρολόι θα συλληφθεί, η φωτογραφία του θα κρεμαστεί σε όλες τις πλατείες των δύο χωρών και μετά ίσως δικαστεί κιόλας. Το θέμα πάντως δεν θα μείνει έτσι!».

ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΧΙ ΑΡΝΙ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Από το ημερολόγιο τoυ Εξοχωτάτου Ανδρέα

  1. Πίνγκμπακ: Από το ημερολόγιο τoυ Εξοχωτάτου Ανδρέα | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s