Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΗΡΩΔΗΣ ΘΗΡΙΩΔΗΣ», ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΣΚΟΜΠΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΒΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25.3

Standard

To 21ο τρίλεπτο των «Ενθεμάτων», στο «Πολιτιστικό Ημερολόγιο», στο Κόκκινο 105,5, την Παρασκευή 20 Μαρτίου. Στο μικρόφωνο o Ευστράτιος Xαραλάμποβιτς Μπουρναζόφ, κομισάριος του λαού των «Ενθεμάτων».

Εδώ ραδιοφωνικός σταθμός Ενόπλων Δυνάμεων! Σας ομιλεί ο αυτόματος τηλεφωνητής! Στο μικρόφωνο ο Ευστράτιος Xαραλάμποβιτς Μπουρναζόφ, κομισάριος του λαού των «Ενθεμάτων». Σας ομιλεί από το κανόνι του! Σας ομιλεί εκ μέρους της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδος του πυροβολικού.

Το πυροβολικό, το πυροβολικό, το πυροβολικό πολύ το αγαπώ

Θα πεθά- θα πεθάνω θα πεθάνω, στο κανό- στο κανόνι μου απάνω

Ωχ, ωχ παρασύρθηκα αγαπητοί ακροατές! Είναι το τρίλεπτο των «Ενθεμάτων» της Αυγής, με αποκλειστικές πληροφορίες για την παρέλαση της Τετάρτης!

Γιατί αυτή δεν θα είναι μια παρέλαση όπως όλες οι άλλες!

Στην πλαίσιο της άρσης των ταξικών φραγμών θα παρελάσουν όλες οι τάξεις του σχολείου, αλλά και τα νήπια, τα προνήπια και τα βρέφη, σε αγήματα ανά παιδικό και βρεφονηπιακό σταθμό, απαρτίζοντας την ταξιαρχία κομσομόλων «Ηρώδης Θηριώδης».

Άγημα των Ατενίστας θα παρελάσει μαζί με κινητό κλωστήριο-εριουργείο, ντύνοντας τα δεντράκια. Απόγονος του Στέφανου Γρανίτσα θα εντοπίζει τα άγρια και τα ήμερα του βουνού και του λόγκου. Θα εξαγριώνει τα ήμερα, θυμίζοντάς τους τους χρόνους του μνημονιακού ζυγού και θα τα οδηγεί στο κλωστήριο όπου θα τα κουρεύουν και θα τους φορούν ζιπουνάκια. Τα κοστουμαρισμένα θηρία θα οδηγούνται στην Επιτροπή ακροάσεων της Βουλής και στον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου θα υποβάλλονται σε αλκοτέστ – μαζί με κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι θα έχουν μεθύσει από το αθάνατο κρασί του 21 και το γλυκό πιοτό της εξουσίας.

Στο τέλος, λαός και στρατός, αριστεροί, δεξιοί και κεντροδεξιοί ψάλτες, αριστερόχειρες, δεξιοτέχνες του βιολιού και βιρτουόζοι της άρπας θα αποχωρήσουν κρούοντας το καλώς συγκερασμένο κλειδοκύμβαλο και σιγοτραγουδώντας κλασικά συνθήματα:

Ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός

 o ιμπεριαλισμός, ένας είναι ο εχθρός!

Καθώς και παλιά ρομαντικά τραγούδια:

Ακούσατε ακούσατε! Το πουλί του Σκόμπι (που είναι όλο κόμποι), το Φόρεϊν Όφις που ’ναι δηλητηριώδης όφις, ο ούρτζος η ασώματος κεφαλή, ο καθηγητής Κουρκούβιλος, η Ασύρματη Κροτίδα, το Ραδιενεργό Τζατζίκι, ο Αποχυμωτής, η Πένσα, η βαμβακερή αγελάδα, η ανθρωπόμορφη αιξ (μπεεεε) στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη! Τρέξατε, τρέξατε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s