Το τρίτο φύλλο της «ελληνικής έκδοσης» της Οccupied Wall Street Journal

Standard

της Ελληνικής Ομάδας για τη Μετάφραση της Occupied Wall Street Journal

επικοινωνία: owsjgreek@gmail.com

Στο τρέχον φύλλο του  Δρόμου  της Αριστεράς, που κυκλοφόρησε το  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, θα βρείτε ένθετο  ένα τετρασέλιδο εφημεριδάκι. Είναι  πιστή αναπαραγωγή, γραφιστικά, του πέμπτου φύλλου της Occupied Wall Street Journal, του εντύπου που αποτελεί τη φωνή του κινήματος Occupy Wall Street (ηλεκτρονικά, μπορείτε να το βρείτε αναρτημένο και στο μπλογκ των Ενθεμάτων, καθώς και στο rnbnet.gr).

Την πρωτοβουλία για την «ελληνική έκδοση» της Occupied Wall Street πήραν αρχικά, στις αρχές του Οκτώβρη του 2011, οι συντακτικές ομάδες των «Ενθεμάτων» της Αυγής και του RedNotebook, σε επαφή με τους αμερικανούς συντρόφους και συντρόφισσες. Σήμερα, η ελληνική μεταφραστική ομάδα αριθμεί αυτή 45 μέλη.

Τα δύο πρώτα φύλλα κυκλοφόρησαν, όπως θυμάστε, ήταν ένθετα στα «Ενθέματα» της Αυγής, ηλεκτρονικά στο μπλογκ των «Ενθεμάτων» και στο RedNotebook και αναδημοσιεύθηκαν σε πολλά μπλογκ, όπως λ.χ. στον «Παραλληλογράφο». Mε τη σκέψη ότι τα υλικά του αμερικανικού κινήματος δεν πρέπει να τα μονοπωλεί ένα έντυπο, αλλά να διαχέονται σε όλο το ελληνικό κίνημα, στις διάφορες τάσεις και τα έντυπά του, απευθυνθήκαμε, για το παρόν φύλλο, στους συντρόφους του Δρόμου της Αριστεράς, οι οποίοι με προθυμία αποδέχθηκαν την πρόταση – τους ευχαριστούμε  θερμά. Στην ίδια λογική, σκοπεύουμε, για τα επόμενα φύλλα να απευθυνθούμε και σε άλλα αριστερά και κινηματικά έντυπα, σάιτ και μπλογκ

Το 5ο φύλλο (3ο ελληνικό) της Occupy Wall Street Journal σε pdf: sel.1 sel. 2-3 sel. 4

Η ελληνική μεταφραστική ομάδα είναι βέβαια ανοιχτή. Όποιος και όποια ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει ένα e-mail στο owsjgreek@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟCCUPIED WALL STREET JOURNAL

2 σκέψεις σχετικά με το “Το τρίτο φύλλο της «ελληνικής έκδοσης» της Οccupied Wall Street Journal

  1. Ευχαριστούμε και μεις με τη σειρά μας σύντροφοι την προσπάθειά σας και την αξιόλογη δουλειά σας.
    Στη σελίδα μας έχουμε αναδημοσιεύσει όλη τη σειρά που έχετε μεταφράσει και ελπίζουμε, σε καλή συνέχεια της εργασίας σας και της συνεισφοράς σας στο κίνημα της παγκόσμιας αφύπνισης.

    http://occupygr.com/

  2. Πίνγκμπακ: Το τρίτο φύλλο της «ελληνικής έκδοσης» της Οccupied Wall Street Journal « //ΠαραλληλοΓράφος//

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s